TEKIBON
TEKIBON
De nationale drank van Bonaire
l     START     l     OVER TEKIBON     l     TEKIBON KOPEN     l     COCKTAILS     l      OVER BONAIRE     l     KONTAKT     l     LINKS     l
Tekibon is het nationale drankje van Bonaire en wordt gewonnen uit de Bonairiaanse cactussoort ’yatu’ (Stenocereus griseus). Tekibon wordt door de uitvinder, Raja Daou, gedestilleerd en gebottled in zijn eigen fabriek: "Spirit of Bonaire" en verkocht op alle voor de hand liggende locaties.De heerlijke zacht smaak is wat Tekibon zo populair maakt, zowel onder de plaatselijke bevolking op Bonaire als de touristen die het prachtige Caribische eiland bezoeken.
Tekibon Bonaire is een absolute aanrader tijdens uw verblijf op Bonaire en het perfecte souvenir om mee naar huis te nemen na uw vakantie, om van tijd tot tijd even te genieten en terug te denken aan het Caribische paradijs.


Tekibon kan zowel puur gedronken worden, eventueel in combinatie met citroen en zout, of als basis van ontelbare overheerlijke cocktails.

VERGEET NIET OM TEKIBON TE PROBEREN IN DE BARS & RESTAURANTS OP BONAIRE EN NEEM EEN FLES MEE NAAR HUIS ALS HET PREFECTE SOUVENIR!
(C) Copyright Spirit of Bonaire 2013 - 2014